Primer curs de formació de la targeta urbana de Xàtiva

El passat dia 24 d’abril (dimecres) va tindre lloc el primer curs de formació de la targeta urbana de Xàtiva. En ell, van participar un total de 13 comerciants integrants de l’associació de comerciants de Xàtiva, Xacex.

Per al qual no ho sàpia, la targeta urbana de Xàtiva és un sistema de fidelització desenvolupat per l’Ajuntament de Xàtiva i no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per a cada comerç, però serveix la mateixa targeta. Els comerços i establiments locals adherits al sistema de fidelització apliquen descomptes en cada compra amb la targeta i li seran incorporats com a saldo en euros virtuals per a futures compres al mateix establiment.

La formació va consistir en una resolució dels dubtes d’aquests comerciants als quals gràcies al programa de la targeta urbana de Xàtiva van tindre l’oportunitat de compartir els seus problemes i fins i tot, aprendre a com utilitzar i gestionar el programa. Va ser tot un èxit en el qual dos nous integrants al programa van quedar satisfets i amb moltes ganes de treballar amb la targeta urbana de Xàtiva.

Amb aquest primer curs de formació, l’objectiu és d’oferir millores en el coneixement i la formació del petit i mitjà empresari. Si us heu quedat amb ganes de saber més podeu visitar la pàgina de la targeta urbana de Xàtiva. A més, des de l’associació de comerciants es realitzaran nous cursos tant per als interessats a adquirir la targeta com per a gent que estiga interessat a saber el funcionament d’aquesta.

Des de Xacex, es pretén donar resposta a les necessitats i oportunitats que el mercat local ofereix en aquests dies.

 

Publicaciones relacionadas

  Romandre tancats o amb restriccions. La nostra actualitat Després de un 2020 molt dificultós, ...
xacex
18 febrero, 2021
Nosotros somos de impulsar el comercio a pie de calle, nos gusta crear vida en nuestros barrios y ...
xacex
9 abril, 2020
Al igual que las personas necesitan continuamente ‘resetear’ su lista de objetivos para mejorar ...
xacex
9 enero, 2020