La Tenda De L'estudiant (Acadèmic Maravall)
La Tenda De L'estudiant
Descripció

PAPELERIA TL  – LA TENDA DE L´ESTUDIANT –

Activitat comercial: Papereria, llibres de text, llibres de lectura i regals.

 • Papereria

La Tenda de l´Estudiant ofereix un ampli i variat servei en copisteria i papereria.
Entre els serveis més destacats de copisteria trobem les fotocòpies, tant en b/n com en color, les enquadernacions i les plastificacions. També comptem amb un ordinador a través del qual realitzem impressions des d’un dispositiu USB o Bluetooth.
En papereria oferim tots aquells productes necessaris per a estudiants o qualsevol persona interessada. Són centenars d’articles dels quals disposem, però els més freqüents en la seua venda són bolígrafs, tisores, coles, carpetes, arxivadors, fundes multitaladre, llapis, compàs, jocs de regles, cartolines, grapadores, calculadores, clips, enquadernadors, llibretes… Comptem amb les millors marques de papereria que hi ha actualment en el mercat, som distribuïdors de marques com Oxford, Maped, Pilot, Finocam, MiquelRius, entre altres.

 • Regals

Si tens un aniversari o un altre esdeveniment, i no saps que regalar, en La Tenda de l´Estudiant trobaràs diferents opcions i a un preu molt assequible.
Tenim les últimes tendències per als més xiquets de la casa, i per als quals no ho són tant.
Per als més xiquets tenim peluixos, tovalloles, rellotges, despertadors, tupper, tasses, motxilles, necessers, bosses de viatge… dels seus personatges de dibuix o marques preferits. També disposem de molta varietat en llibres d’adhesius i de dissenyar i pintar de la coneguda signa Top Model. Elles s’ho passen en gran dissenyant diferents peces i ells gaudeixen creant els seus propis cotxes.

 •  Llibres de Text

Encara no coneixes el 10+10?
La Tenda de l´Estudiant et realitza un 10% de descompte en els teus llibres de text i un 10% en el material escolar (dins de campanya).
Si encara no saps on reservar els teus llibres per al pròxim curs, passa’t i fes la teua reserva, et beneficiaràs d’importants descomptes, així com, del millor servei que puguen oferir-te.
I per a ajudar-te al fet que la volta al col·le siga més suportable, tenim diferents modalitats de pagament, entre elles el finançament a 3 mesos sense interessos.

 • Botiga Online

Papereria T&L La Tenda de l´Estudiant posem a la teua disposició la nostra Nova Botiga Online. Consulta Tot el nostre catàleg de productes amb tan sols un click de ratolí.
Comptem amb un servei ràpid de lliurament a domicili i amb ports gratuïts per a comandes superiors a 60€. Realitza les teues compres des de la comoditat de la teua casa sense necessitat de desplaçaments.

TARGETA URBANA XÀTIVA
No disposa de targeta urbana
PARAULES CLAU
copisteria
UBICACIÓ
HORARI
 • Horari
  TENDA ACADEMIC MARAVALL
  De dilluns a divendres
  - 7:30 a 20:30 hores ininterromput

  TENDA ABU MASAIFA
  De dilluns a divendres
  - Matí 10:00 a 13:30 hores
  - Vesprada 17:00 a 20:30 hores
DADES DE CONTACTE
Pàgina webwww.papeleriatl.com
DireccióC/ Academico Maravall 12
Telèfon96 228 32 36